Echtscheiding en eigen bedrijf

Heeft u besloten om te gaan scheiden?
Heeft u een eigen zaak?
De aangesloten echtscheidingsadvocaten van Het Juridisch Netwerk Nederland kunnen u helpen uw persoonlijke – en bedrijfsbelangen op een goede manier te regelen.

Wanneer u besloten heeft om te gaan scheiden, dan heeft dit ook gevolgen voor u als ondernemer en uw eigen zaak. Denkt u bijvoorbeeld aan de waarde van uw eigen zaak of de gevolgen als u en uw partner beide werkzaam zijn in de onderneming. Belangrijk is onder welke voorwaarde u bent getrouwd: op huwelijkse voorwaarden of in gemeenschap van goederen. Hoe het ook is in uw geval, er zal overeenstemming moeten worden bereikt over onder andere

* De waarde van uw bedrijf,
* Aan wie uw bedrijf toevalt,
* De opstelling van de jaarrapporten,
* De daadwerkelijke winst,
* Alimentatie uit de bedrijfswinst.

Bij de zakelijke afhandeling van een scheiding waarbij een eigen bedrijf betrokken is, komt heel veel kijken. Het zelf afhandelen van een dergelijke scheiding is niet raadzaam. Schakel daarom een gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat in om uw bedrijfsbelangen op een goede manier te regelen.

Advocaat Echtscheiding

Bij Het Juridisch Netwerk Nederland zijn diverse echtscheidingsadvocaten aangesloten die zich hebben gespecialiseerd in echtscheidingszaken voor de ondernemer. Op een betrokken en resultaatgerichte wijze gaat de advocaat aan de slag met uw zaak. Samen met u, al dan niet samen met uw partner, kijken ze naar de verschillende mogelijkheden om snel tot de beste oplossing te komen. Zowel mediation als procederen behoren tot de mogelijkheden. Met onze vele vestigingen zitten we altijd bij u in de buurt.